Restaurant K2
Foto: Anna Torst Saatvedt
Restaurant K2 er en familiedrevet restaurant lokalisert på det høyeste punktet i Pedersgata. Ekteparet og eierne, Elisabeth og Ola, har alltid elsket mat, drikke og service. Etter en lang karriere i bransjen bestemte de seg for å åpne sitt eget sted.
Begge mente at det manglet en restaurant i Stavanger som setter bærekraft, økologi og «no waste» i førersetet. K2 er et forsøk på å gjøre nettopp det. K2 er en restaurant som fremhever regionen vår, Rogaland, ved historiefortelling om råvarer, produsenter og sesongene gjennom en satt meny på ca. ni serveringer.
I 2023 ble K2 anerkjent i Guide Michelin med rød og grønn stjerne. Samme år ble også restauranten den første i Norge til å få høyeste utmerkelse i 360 Eat Guide. K2 har også en sølvsertifisering i Debio.
Et måltid på K2 skal ikke bare handle om god mat og drikke, men også være et lite vindu inn i vårt kjøkken og vår filosofi. K2 har også en anerkjent bar – her kan man droppe innom.
Pedersgata 69, Stavanger
Foto: Anna Torst Saatvedt