Molinå Bakery & Eatery

Molinå er et surdeigsbakeri, kafé og spiseri i Verksgata, kun noen få steg ned fra Pedersgata. De bruker kun lokale og økologiske ingredienser, maler korn på stedet og lager bakervarer og produkter som er bærekraftige for miljøet. Populært lunsjsted, med åpning for gruppereservasjon og middagsservering ved forhåndsbestilling.

Verksgta 17, Stavanger

Eierne, Diego Molina og Alejandro Behr er begge vel befarne innen gastronomien. Med en mastergrad i gastronomi fra Italia, har Diego Molina drevet bakeri og kursvirksomhet i både Madrid, Paris og San Fransisco. Alejandro Behr, har sin bakgrunn hos høythengende Central i Lima, som i 2022 ble tildelt andreplassen i rangeringen over verdens beste restauranter. Nå er det Stavanger som er heldige å få nyte deres engasjement og lidenskap for både surdeigsbakst og kokekunst.

Forrige
Forrige

Miyako

Neste
Neste

Noras Kitchen