Hege - daglig leder hos norvina

LITT SKUMMELT

– I November 2017 tok jeg og mannen min, Frode, over Norvina, som er en kombinasjon av en asiatisk dagligvarebutikk og utsalg av varmretter. Jeg fikk en telefon fra Anders Ohm i Pedersgata Utvikling (som forøvrig er veldig glad i vårruller), der han spurte om jeg var interessert i å kjøpe Norvina. Jeg syntes tanken på å drive egen asiatisk butikk med takeaway var så skummel at jeg først sa nei, men etter god oppmuntring fra Frode satte vi i gang kjøpsprosessen, sier Hege Løyning Larsen.

BRATT LÆRINGSKURVE

– Med liten erfaring fra det asiatiske kjøkken, stod utfordringene i kø. Grønnsakene har utrolig vanskelige navn på thai og vietnamesisk, så her har vi virkelig prøvet og feilet. Jeg har lang erfaring innen matlaging, men læringskurven ble bratt. Nå føler jeg virkelig vi har fått dreisen på asiatisk matlaging og vareinnkjøp!

Kunder fra hele verden

– Det kjekkeste med jobben er å bli kjent med kunder som kommer fra hele verden. Vi kommuniserer til tider på tegnspråk, gjennom bilder og Google oversetter. Vi kan også hjelpe på flere muntlige språk som vietnamesisk, thai, kinesisk og norsk.

Ferske grønnsaker flere ganger i uka

– Er det noe som savnes er det bare å spørre, så gjør vi vårt beste for å skaffe det du trenger. Du kan også forhåndsbestille grønnsaker om du trenger mye av noe. Ved forhåndsbestilling må bestillingen være inne 10 dager i forkant da noen av grønnsakene har lang reisevei. 

Jeg håper at kundene våre er fornøyde med utvalg, pris og kvalitet, og at de finner det de kommer for å handle.

Norvina Mat holder til på Nytorget 6, naboen til St. Petri kirke og Stavanger Aftenblad.

Forrige
Forrige

Baker Jakob

Neste
Neste

Hanne - daglig leder & personlig trener