Razik - helt sjef på Hekkan

Kom fra Syria i 2015

Razik Eranji som opprinnelig er fra Aleppo (Syria) har bodd i Norge siden 2015. Han har en bachelor i finans og bank, og var dermed mer enn godt kvalifisert for jobben han startet i som servitør hos populære Hekkan Burger i Stavanger hvor han har jobbet siden åpningen i 2019.

Razik er nå driftsleder for alle Hekkan Burger-utsalg, men startet i Pedersgata Stavanger, før han ble driftssjef og daglig leder. Etter hvert ble han også daglig leder og medeier i Hekkans avdeling på Madla.

Bakgrunn fra reiseliv

– Før jeg begynte å jobbe i Hekkan, jobbet jeg med reiseliv, og jeg har reist til nesten alle byer og landsbyer i Norge! Men min store lidenskap har alltid vært å servere så god mat at praten stilner rundt bordet. Det er givende å jobbe i restauranten, fordi jeg vet at det vi serverer er kvalitetsmat.

Burgerne våre er et stykke solid håndverk, og vi bruker lokale råvarer. Alle burgere kvernes, formes og presses i eget kjøkken. Deretter grilles de saftige burgerne med lidenskap over økologisk kull, og serveres i nybakt brioche-brød med dipper og sauser som er laget fra bunnen av. Det tar tid å lage gode burgere, og vi hopper ikke over noen trinn. Jeg tror det er det som er grunnen til at kunder kommer tilbake igjen og igjen.

Hvem liker vel ikke en saftig burger?

Hekkan er et sted som passer for alle – gammel og ung, Stavanger-student og turist. Hvem liker vel ikke å få servert en skikkelig digg burger? Pedersgata er en gate med liv, og gode muligheter til å prøve mat fra ulike deler av verden. Vi er heldige som får være en del av gata og alt som skjer her, sier Razik og avslutter lurt med å si - Kom gjerne innom så får du smake byens beste burger!

Det er lett å ta han på ordet.

Forrige
Forrige

Sunt og godt fra planteriket

Neste
Neste

Baker Jakob