Gresk streetfood inntar Pedersgata
Om ikke lenge åpner Proto dørene i Pedersgata 23. Her skal du kunne få et skikkelig godt måltid til en hyggelig pris – enten du tar med deg maten hjem, får den levert, eller spiser på stedet.
Bak det greske streetfood-konseptet står Razik Eiranji, kjent fra blant annet Hekkan og Ouch, og nå driftssjef i Dolly Dimples.
– Stavanger trenger noe nytt, og vi vil tilby et ekte, smakfullt alternativ til burger og kebab, sier Eiranji. Selvsagt laget av de beste råvarer.
Lokalet i Pedersgata 23 er lite – kun 30 kvadratmeter – men ambisjonene er store. Proto skal by på klassiske greske streetfood-retter som gyros med svin eller kylling, friske salater og smakfulle småretter – alt med fokus på kvalitet, smak og enkelhet.
Proto blir først og fremst et takeaway sted, men med noen få sitteplasser langs vinduet for den som vil nyte maten på stedet. Dette er en satsing med hjertet på rett plass og smaken i sentrum. Vi gleder oss til å teste gyrosen når de åpner!
Men først trenger de flere medarbeidere!
Kan du eller noen du kjenner være interessert i å bli en del av dette nye et greske takeaway konseptet?
Proto trenger positive, serviceinnstilte medarbeidere for både dagtid og kveldstid, samt helger. Hos Proto får du være med helt fra start og bidra til en god opplevelse for kundene.
Det er viktig at du liker kundekontakt, behersker norsk, trives i høyt tempo og er en person som tar ansvar og er punktlig. Har du erfaring fra service er det et pluss.
Send søknad og CV til: hei@prototakeaway.no
Følg med Proto på Instagram – åpning nærmer seg og vil bli annonsert!
Se video fra testing av kjøkken og smaking av gyros!