Giovannas Restaurant Gio

– Jeg har alltid hatt en stor interesse for god mat, som er laget fra bunnen av med høykvalitets råvarer. Oppveksten i hjemlandet mitt Peru og familien er hovedgrunnene til at lidenskapen min for matlaging blomstret.

Restauranterfaring fra Amsterdam

Jeg jobbet flere år i en av de beste italienske restaurantene i Amsterdam, der jeg fikk muligheten til å lære mye om det italienske kjøkkenet og reise rundt i Italia, og jeg har siden 1998 vært medlem av Slow Food organisasjonen, sier Merly Giovanna Neyra Ordonez. At navnet på restauranten er hentet fra hennes eget mellomnavn, Giovanna, har du kanskje allerede gjettet.

En av de første

– Jeg ble inspirert, og i 2014 åpnet jeg og mannen min Casa Gio. På den tiden var det nesten ingen restauranter i Pedersgata, men området virket spennende, urbant og etnisk. Gata hadde noe bohemaktig over seg, som man ofte finner i byområder som tidligere har vært typiske arbeiderstrøk. Det minnet oss om Grünerløkka i Oslo, hvor vi bodde før vi flyttet til Stavanger, og vi falt for lokalet i Pedersgata. Her får jeg jobbe med det jeg elsker, og jeg legger min ære i å servere autentisk italiensk mat laget med gode råvarer.

Kundene våre skal få en minneverdig italiensk aften, der maten er laget med kjærlighet akkompagnert av nydelig italiensk vin. Vi lover en behagelig stemning i koselige og uformelle omgivelser.

Gode råvarer og få kombinasjoner

– Italiensk mat skal være laget av kvalitetsråvarer og med få kombinasjoner. Med pastamaskinen vår lager vi daglig fersk pasta, som er stjernen i alle pastarettene på menyen. Deilig og myk ravioli fylt til randen av spennende ingredienser, rykende varm tagliatelle med en kjøttsaus av and og risotto som lages «a la minute» er blant våre bestselgere.

Forrige
Forrige

Helhetlig velvære

Neste
Neste

Kvinnen bak historien