Ekte italiensk pizza

Ja, det får du hos Panzanelle i Pedersgata. Byens beste, mener mange. Én ting er i alle fall sikkert - den er minst like god som den du får servert i Italia. Her jukses det ikke med råvarene, og det merkes på resultatet. Har du først spist en pizza fra Panzanella blir det garantert flere!

De to kokkene og pizzamesterne Nicola Catalano og Emanuele di Pofi er begge oppvokst i Roma, og kom til Stavanger for å jobbe hos Villa 22 hvor også Emanueles kjæreste Ine Charleen Monsen jobbet. Sammen started de Panzanella Pizzeria i 2019.

- Jeg har alltid likt å jobbe i restaurant og med service, men mitt største ønske har alltid vært å drive min egen restaurant, sier Emanuele di Pofi. Da vi fant lokalet i Pedersgata 55, hoppet vi like godt i det og startet Panzanella. Det er jeg veldig glad for at vi gjorde, for siden den gangen har vi truffet utallige hyggelige mennesker. Jobben i pizzeriaen er aldri kjedelig, og det er ekstra kjekt når vi har kunder som kommer ofte tilbake og uttrykker at de setter pris på det vi lager.

Pizzaperfeksjonisme

Hans kollega Nicola Catalano er oppvokst i en landsby utenfor Roma, og kommer fra en familie med lang historie som bakere. Fra han var liten har han jobbet med bakverk, og etter hvert var det pizza som skulle bli den store lidenskapen. Nå eksperimenteres det stadig med nye smaker og den perfekte konsistens på deig og bunner. For det må være perfekt!

Ekte, rene smaker og gode råvarer

Her får du virkelig servert de ekte smakene av Italia, men de bruker gjerne noen gode norske råvarer i toppingen. Du finner både pølser og skinker fra byens høyst elskede slakter Idsøe på noen pizzavarianter.

- Mange stamkunder har allerede funnet sine favoritter, og pizza Piccante med sterk salami og pizza Panzanella med fersk bøffel mozzarella er desidert de pizzaene som vi selger mest av, men vi har også ukentlige variasjoner med vår weekly pizza.

Flytter til større lokaler i Pedersgata 7

Snart flytter Panzanella til nye og større lokaler i Pedersgata 7, og da kan du endelig sitte ned og nyte pizzaen på stedet Det er det mange som har savnet. - Her skal du fortsatt få hjemmelaget pizza av samme gode kvalitet som før, enten du vil sitte ned eller hente take away, sier Emanuele.

Vårt mål er at vi kan spre matglede og at man som kunde skal oppleve å ha fått tak i en skikkelig italiensk pizza med råvarer av høy kvalitet – uten å måtte reise helt til Italia, sier de glade pizzeria-eierne som ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen!

Forrige
Forrige

Dennis frisør - mer enn 20 år i pedersgata

Neste
Neste

Kall meg bare Solange