Byens søteste kakebutikk

Når du driver verdens søteste, lille kakebutikk, ble fargevalget på fasaden selvsagt rosa! Det er ingen hemmelighet at Sandra som er mesteren bak de eksepsjonelt vakre kakene du finner i disken også elsker å pynte med blomster. Mye tyder på at de som vandrer i gata også elsker det, for etter at fasaden ble malt for et par dager siden har nye kunder strømmet på.

- Jeg har hatt butikk her i Pedersgata i 4 år, sier Sandra Owczarek som driver Sandi Cakes, men i dagene etter at vi malte fasaden har det vært utrolig mange kunder inne hos meg som har sagt at de ikke har lagt merke til butikken min før nå. Mange tar også selfies foran butikken, så det har tydeligvis vekket begeistring. Dessuten; salget av kaker har etter “hamskiftet” gått så strykende at kakedisken har blitt tømt før stengetid.

Sandi lager ikke bare kaker for salg i butikken - hun leverer også catering til større selskap, og hun baker på bestilling til både konfirmasjoner, barnedåp, bryllup, babyshowers og fødselsdager. Vil du se litt av det hun lager kan du følge @Sandistavanger på Instagram.

Digger du også det rosa huset?

Ta gjerne et bilde når du går forbi og tagg det med @sandistavanger og #sandistavanger.

Forrige
Forrige

Husk å booke bord til 17. mai!