Mary-Ann Astrup Mary-Ann Astrup

Bellies

Med noen av Stavangers beste kokker med på laget, har Bellies på kort tid etablert seg som en av Stavangers ypperste restauranter. Bellies meny er sesongbasert, og maten lages utelukkende av råvarer fra planteriket

Les mer
Mary-Ann Astrup Mary-Ann Astrup

Restaurant Bravo

Menyen består av en á la carte meny med enkle småretter og snacks. Råvarene de bruker er påvirket av sesong og byttes jevnlig ut. Vinliste med naturviner finner du og på menyen, til en overkommelig pris.

Les mer
Mary-Ann Astrup Mary-Ann Astrup

Restaurant K2

Restauranten har som ambisjon å jobbe så økologisk, lokalt og bærekraftig som mulig. Med fokus på bærekraft i alle ledd, setter teamet høye krav til seg selv og det de leverer. Restauranten er belønnet med en Michelinstjerne og bærekraftskløveret.

Les mer
Mary-Ann Astrup Mary-Ann Astrup

Sabi Omakase

Sabi Omakase Stavanger er den første norske sushirestauranten med en stjerne i Michelin Guide. Roger Asakil Joya eier og driver restauranten med et flott team, som han etablerte i 2015. Den første Michelin-stjernen ble tildelt i 2017.

Les mer