Bruk Byen-gavekortet i Pedersgata

Nylig har 19 bedrifter i Pedersgata blitt medlem i Stavanger Sentrum AS. Dette er en god nyhet for deg som har fått et BYENgavekort eller benytter BYENappen med alle de fine medlemsfordelene og mange gode kupongtilbud.

PS! Ikke alle medlemmer er blitt aktivert for gavekort ennå, så se etter det merket du ser på bildet, så vet du at du at kortet kan benyttes på det aktuelle stedet.

Flere steder du kan bruke BYEN-gavekortet i Pedersgata

I disse dager jobbes det på spreng med aktivering av brukersteder for gavekortet i Pedersgata-området. Det betyr at du om ikke så alt for lenge kan benytte kortet på de fleste av gatas spisesteder, barer, butikker og frisør/beauty-salonger.

Husk å se etter BYEN-merket ved kassen

I disse dager jobbes det på spreng for å aktivere BYENgavekort på alle brukerstedene. Husk derfor å sjekke om løsningen er blitt aktivert der du ønsker å bruke det. Du vil også kunne se det på merket som vist over, eller spør betjeningen når du er på stedet. Merket du ser over er plassert lett synlig ved betalingsterminalen dersom løsningen allerede er blitt aktivert.

Den perfekte gaven!

Den som får BYENgavekortet kan helt selv velge om gaven skal være hard, myk, spiselig, kulturell eller opplevelsesrik! BYENgavekortet kan benyttes i over 200 butikker, spisesteder eller virksomheter i Stavanger sentrum. En perfekt påskjønnelse og gave til en kjær venn, en god medarbeider eller kollega.

Disse bedriftene i Pedersgata-området er blitt medlemmer

NB! se status på aktivering av gavekort:

(8 bedrifter har til nå fått aktivering for gavekortbruk - Status vil bli oppdatert fortløpende).

Restauranter og takeaway:

Bakeri og kafé:

Barer:

Frisør og velvære:

Dagligvare:

Butikkker:

Forrige
Forrige

Disse holder åpent 17. mai

Neste
Neste

Sjekk dine fordeler i appen!