Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Velværekonsulent og coach Maria

- Holistisk Senter

Fysisk velvære og mental helse går hånd i hånd, her behandler de begge.

Da jeg flyttet fra Romania til Norge for noen år tilbake var det i all hovedsak mitt lidenskapelige ønske om å hjelpe andre som ga meg mot til å åpne Holistisk Senter. Det var et stort steg for meg da jeg på den tiden ikke var kjent med kulturen og hadde få ressurser å rutte med. Siden den gang har jeg lært utrolig mye og jeg lever for å bidra til økt livskvalitet hos mine kunder.

Jeg startet opp i Pedersgata for noen år tilbake. Siden den gang har mye endret seg, og det har blitt et langt mer attraktivt område å drive forretning i. Jeg legger stolthet i å ha bidratt til denne endringen og ønsker hjertelig velkommen til en revitalisert del av byen.

Vi kan tilby ulike behandlinger som gjør godt for både kropp og sinn. Personlig har jeg alltid sett viktigheten av å tilegne meg ny kunnskap og prioriterer kontinuerlig å holde meg oppdatert innen mitt fagområde. Kom gjerne innom for en uforpliktende samtale om velvære.