Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Velorbis Copenhagen

Litt København i Pedersgata

I den nye butikken får du klassiske sykler med og uten el, lærvesker og sykkeltilbehør i dansk design

Det internasjonale varemerket Velorbis Copenhagen åpner sin første offisielle norske concept store butikk i gata vår, etter å ha vært svært fornøyd med pop-up butikk i juni 2021, også i Pedersgata 44.

Her kan du se, prøvekjøre, kjøpe og få veiledning til bestilling av din nye Velorbis. Syklene er i dansk klassisk design, produsert i Tyskland, i langtidsholdbar rustbehandlet kvalitet tilpasset det norske vestlandsværet.

Velorbis Copenhagen er delvis lagerførende, men grunnkonseptet er du kan bygge og bestille din egen sykkel ved hjelp av designverktøyet på velorbis.no, og motta sykkelen ferdig produsert fra fabrikken i Tyskland med 6-8 ukers leveringstid. På nettet kan du også bestille firmasykkel, for eksempel tilsatt logoplate på bagasjebæreren som på bildet her:

Sykkeltibehør

Velorbis Copenhagen tilbyr alt fra sykkelkurver, trekasser, vinflaske- og koppholdere, små og store sykkelvesker i skinn, til sykkellås i skinn og lærremmer med fine skinndetaljer. Også service og montering av sykkel i samarbeid med Paahjul Rogaland.

AdresseÅpningstider og hjemmeside
Pedersgata 44Åpent etter avtaleBestill på nett/se nettside