Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

CouCou Nectar

Juice, smoothies, salater og supper
Lekker juice fra Cou Cou Nectar

Hva passer vel bedre på en skinnende flott sommerdag enn en leskende, kald juice eller forfriskende smoothie som også metter litt? Ta turen til nyåpnede CouCou Nectar i Pedersgata nr. 46 og finn din favoritt!

Det er smoothie- og juicebarens første dag etter åpning, og Isabell Mostofian som er kvinnen bak det siste tilskuddet på stammen av serveringssteder forteller om en forrykende travel åpningsdag, fredag 2. juni.

«Køen gikk langt bortover fortauet, og det var stappfullt inne. Det var over all forventning at det skulle komme så mange».

Det er lett hektisk stemning på lørdag formiddag også, og kundene strømmer inn døra rett etter åpning denne solrike junidagen med rigging til musikkfest lenger bort i gata. Musikk blandes med lyden av rask kutting av grønnsaker fra kjøkkenet, og juicepressa går på høygir. Vi studerer menyen mens vi venter, men når det blir vår tur er det er faktisk litt vanskelig å bestemme seg. Alt ser jo like fristende ut! Vi kommer til slutt i mål med noen erfarne innspill fra Isabell.

Er du ute etter en rask og sunn lunsjrett finner også supergode smoothie bowls, salater og supper. Trenger du litt ekstra vitaminer eller proteiner oppi drikken? Eller kanskje noe som metter godt? Ikke noe problem! I tillegg finner du flere andre typer superfood som propper deg med energi, metter magen, smaker himmelsk og gjør godt for hele kroppen. Et lite, men nøye utvalg av lokalproduserte varer kan du også få kjøpe med hjem. Her satses det kun på kvalitet og rene råvarer.

Vi kommer garantert tilbake, for både juice og salat smakte helt nydelig! Og ifølge minstemann som senere føyk bort og kjøpte en ekstra smoothie, så besto også den testen til en ganske kresen gane. Vi kan derfor varmt anbefale å ta turen til Cou Cou Nectar for å smake en av deres fargerike energibomber. Her finner både barn og voksne noe de liker!

Sjekk gjerne ut CouCou Nectars Instagramkonto og se mer!