Spis ute ugå er godt i gang. Her har du oversikten over noen av rettene i Pedersgata du kan kose deg med resten av uken.
Spis ute ugå 6-12 mars er en matfestival som har spredd seg langs kysten de siste årene. Konseptet går ut på å få matglade mennesker i Stavanger til å utforske kjente og nye steder. Her kan du få en matrett fra menyen for alt mellom 100, 125 og 150,-
AN NAM


¨Vietnamesisk Roasted Chicken
¨Five spice¨-krydret en rik og velsmakende saus med et hint av sødm. Serveres med ris og mikset salat.
Stavanger Aftenblad gav terningskast 5 og bekriver retten som knakende god.
Pris: 150,-
¨Vietnamesisk Cà-rri¨
Søtpoteter, poteter, fritert tofu, aubergine, kastanjenøtter i en aromatisk ingefær, sitrongress og kokosnøtt-curry. Serveres med rid
Pris: 150,-
MEZE

¨Pideli Köfte¨
Tyrkiske kjøttkaker, yoghurt, pita og tomatsaus.
Pris: 150,-
HEKKAN BURGER

Hekkan serverer ¨Hekkans Favoritt!¨ Som består av kullgrillet burger med dobbel ost, rødløk, pickles, chipotle og tørrsaltet bacon fra Idsøe.
Pris: 100,-
FLY CHICKEN

¨Loaded chicken fries¨
Fly fries, fried chicken leg, cheddar, habanero-ranch, bacon og jälapenos.
Pris: 100,-
PUNK SUSHI

¨Punke bowl¨
Punks poke bowl med marinert laks, edamame bønner, mirin marinert og smilekokt eg, sjøgress, syltet løk, avokado og sushi ris.
Pris 100,-