Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

SPA & velvære i Pedersgata

Prøv en flytetankbehandling hos Studio Wellness.

Litt for lenge til ferien? Tom for energi eller bare lysten på gi deg selv et lite hverdagsløft med mini-SPA eller bli fresh på håret? Sjekk ut gatas tilbud innenfor skjønnhet- og velvære!

Visste du at Pedersgata har mye mer enn bare mat å by på? Her finner du også et bredt tilbud av behandlinger for både hud, hår, kropp og sinn.

Stress ned & finn roen

Etter en stressende uke er det perfekt å avslutte den med en deilig behandling hos STUDIO WELLNESS i Pedersgata 60. Book inn tid for massasje eller en annen behandling fra den rikholdige menyen og nyt å bli skjemt bort i beroligende omgivelser. Kanskje blir du fristet til å prøve en behandling i flytetank?

Vi ønsker å skape en livsstilsendring hvor målet er at man skal kunne nyte livets goder, men likevel ha en sunn, smertefri og aktiv livsstil.

Hanne, daglig leder Studio Wellness

Flytetanken skal helpe deg å finne ro, redusere stress og spenninger.

Studio Wellness tilbyd også personlig trening, massasje, kostholdsveiledning, Vitamin- og mineralterapi, yoga, krav maga og mye mer. Se hele menyen her!

Kanskje kjenner du også en du vil skjemme litt bort?

Velvære for både kropp og sjel

Holistisk velvære er en livsstil og fokuserer på hele mennesket, sinn, kropp og sjel. HOLISTIC CENTER i Pedersgata 32 C tilbyr et bredt spekter av terapier og skjønnhetsbehandlinger, yogaklasser og coaching, workshops og arrangementer tilrettelagt av vårt deres kvalifiserte og erfarne personale.

Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å oppdage en mer levende, glad og balansert versjon av deg selv, sier Maria Tabol hos Holistic Center.

Ved å tenke kroppen som en helhet vil jeg gi mine klienter den støtten de trenger for å håndtere humørsvingninger, hudproblemer og gjenopprette energinivået

Maria Tabol, Holistic Center

Fin fra topp til tå

Solangel Maria Sosa var første leietaker hos Pedersgata Utvikling, og har vært med her helt fra starten. Salongen har blitt nominert tre ganger til «regionens beste frisør.

Hos SOLANGE FRISØR i Pedersgata 41 kan hele familien bli fin på håret, men dette er langt mer enn en vanlig frisørsalong. I det hyggelige lokalet til Solange kan få alt fra nydelig negledesign, fotpleie, pedikyr og manikyr utført av dyktige folk som brenner for yrket sitt.

Vi er så glade for å kunne drive salong i en så levende gate med kunder som kommer fra hele verden. Vi har den perfekte beliggenheten i Stavanger!

Solangel Maria Sosa

Les intervjuet med Solange

PS! Solange tilbyr rabattkort til stamkunder.