Siddis Gelato

- Italiensk iskiosk som oser av liv og røre

Adresse
Pedersgata 46

Med lokale råvarer og italienske tradisjoner har SiddIS sjarmert seg inn i siddISenes hjerter!

Det lille lokalet, som så vidt rommer en iskiosk og noen få sitteplasser, oser av liv og røre. Her får man kjøpt gelato og sorbe i flere spennende smaker, med en betjening som brenner for det de gjør.

Ønsker man heller å ta med isen hjem får man kjøpt alle smakene i stilige glasskrukker. SiddIS jobber nemlig hardt for å redusere sitt miljøavtrykk. Med et pantesystem som gir deg avslag hvis du tar med glasskrukken tilbake, gjør SiddIS det enkelt å være med på å redusere avfall.

Med nye smaker hver sesong blir det aldri slutt på nye smaksopplevelser. Nylig har smakene pepperkake og granateple blitt lansert, noe som gjør isen like relevant på julebordet som på en sommerfest.

Er du nysgjerrig på hvordan man lager ekte italiensk gelato kan du bestille en familiedag. Da får du være med inn i SiddIS sine produksjonslokaler og lage din egen is.

Suksessen har ikke latt vente på seg. Med en omsetning på 1 million siden oppstart, kan man trygt si at SiddIS har sjarmert seg inn i lokalbefolkningens hjerter. Og selv om ingen av de to eierne er italienske, er det tydelig at både portugiseren og litaueren virkelig har mestret den italiensk iskunsten.