Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Restaurantsjef Riswan

Zouq Restaurant & Takeaway

Jeg gikk sisteåret på universitetet og skulle bli siviløkonom, da det plutselig bød seg en anledning til å starte restaurant i Pedersgata. Hvis jeg skulle oppnå drømmen min om å starte noe eget, skjønte jeg at jeg var nødt til å gripe sjansen når jeg kunne.

I stedet for å ha en periode som jobbsøker, hoppet jeg i det og startet Zouq restaurant etter siste eksamen – og det uten å ha noen spesiell interesse for å drive restaurant. Men den interessen har vokst med årene, og i dag kan jeg ikke tenke meg å jobbe med noe annet.

Hos oss i Zouq får du servert pakistansk mat. Foreldrene mine emigrerte hit fra Pakistan for omtrent 45 år siden, og jeg er født og oppvokst på Storhaug. Tanken om å vise frem og videreføre noe fra hjemlandet til foreldrene mine ble viktig for meg, og at jeg har gjort det gjennom Zouq er jeg er veldig stolt av. Jeg synes konseptet i seg selv passer godt i Pedersgata, og det er når restauranten er travlest at jeg trives best. Når man kommer seg gjennom dager der kunder og ordre står i kø, telefonen kimer, det er et høyt stressnivå og alt koker uten å gjøre feil, er det en perfekt dag.

Jeg er fornøyd med å være med på å skape glede blant kunder og stabile arbeidsplasser. Jeg vil at kundene mine skal få oppleve en liten bit av Pakistan når de tar turen til Zouq.