Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Restaurantsjef Aleksandar

Mano Pizza

Jeg kommer fra Italia, og startet i jobben som kjøkkenassistent for Mano Pizza bare noen dager før vi åpnet i 2019.
Da jeg kom på jobb første dagen, merket jeg fort at dette var et utrolig spennende restaurantkonsept med et sterkt fokus på å se behovene til kunder og ansatte. Etter et drøyt år i jobben ble jeg restaurantsjef. Det er en spennende, givende og svært utfordrende jobb, i en gate jeg virkelig trives i.

Pedersgata har blitt en fantastisk matdestinasjon, og er etter min mening en av landets beste «matgater». Gata er pulserende, full av smaker fra de fleste verdenshjørner, og jeg ser alltid frem til å gå på jobb. Det gir meg en god følelse å se at kundene er fornøyde etter å ha spist pizzaen vår, og at de samme kundene kommer tilbake. Å lage god pizza er krevende, men det er også noe av det som gjør det gøy. Det som er annerledes hos oss er at pizzaen er firkantet – ikke rund. På den måten kan en stor gjeng bestille en meterlang pizza, med alles favorittoppinger på. Ikke bare blir måltidet sosialt, men det gir dere også muligheten til å tilpasse pizzaen til hver eneste en i vennegjengen eller familien – på den måten blir alle fornøyde!

Kundene våre skal alltid kjenne på at de har fått servert velsmakende pizza når de kommer til oss, og at de sitter igjen med en følelse av at det var en hyggelig opplevelse.