Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Restauranteier Emanuele

Panzanella Pizzeria

Nicola Catalano og jeg er tidligere kollegaer, og sammen med kjæresten min Ine Charleen Monsen startet vi tre Panzanella Pizzeria i 2019. Jeg har alltid likt å jobbe i restaurant og med service, men mitt største ønske har alltid vært å drive min egen restaurant.

Nicola kommer fra en lang familie med bakere fra en landsby utenfor Roma, og har vokst opp med bakverk siden han var liten og det var pizza som ble den store lidenskapen. Så da vi fant lokalet i Pedersgata, hoppet vi i det og startet Panzanella sammen. Det er jeg veldig glad for at vi gjorde, for siden da har jeg truffet utallige hyggelige mennesker.

Jobben i restauranten er aldri kjedelig, og det er ekstra kjekt når vi møter kunder som kommer tilbake. Vårt håp er at vi kan spre matglede og at man som kunde skal oppleve å ha fått tak i en skikkelig italiensk pizza med råvarer av høy kvalitet – uten å måtte reise helt til Italia! Mange stamkunder har allerede funnet sine favoritter, og pizza Piccante med sterk salami og pizza Panzanella med fersk bøffel mozzarella er desidert pizzaene som er mest populære.

Kom gjerne innom oss! Vi gir folk i Stavanger deilig hjemmelaget pizza, som er laget med et hjerte for Roma.