Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Panzanella

En bit av Italia

De to italienske kokkene Emanuele Di Pofi og Nicola Catalano er kjent for sitt brennende engasjement for gode råvarer, kompromissløst utført håndverk og respekt for det genuine italienske kjøkkenet.

Emanuele og Nicola går ikke på kompromiss med kvalitet. Melet importeres fra Italia og er selvsagt økologisk. Teknikken som brukes for å lage den perfekte bunnen kalles poolish, nemlig at deigen fermenteres i minst 36 timer for å få mer smak og saftighet. Toppingen er inspirert av sesongens råvarer og lokale italienske ingredienser, som varierer i takt med årstidene. Menyen består av 13 nøye utvalgte pizzaer i tillegg til hjemmelaget brød.

Les intervjuet med restauranteier Emanuele

Ta turen innom Panzanella og ta med deg en bit av det ekte Italia.

AdresseÅpningstider og hjemmeside
Pedersgata 55Åpningstider | Bestill på nett/se nettside