Panzanella

- En bit av det ekte Italia!

Adresse
Pedersgata 55

De to italienske kokkene Emanuele Di Pofi og Nicola Catalano er kjent for sitt brennende engasjement for gode råvarer, kompromissløst utført håndverk og sin respekt for det genuine italienske kjøkkenet. 

Sammen med Emanuele sin norske kjæreste, Ine Charleen, driver de take-away pizzeriaen «Panzanella».

Emanuele og Nicola går ikke på kompromiss med kvalitet. Melet importeres fra Italia og er selvsagt økologisk. Teknikken som brukes for å lage den perfekte bunnen kalles «poolish», nemlig at deigen fermenteres i minst 36 timer for å få mer smak og saftighet. Toppingen er inspirert av sesongens råvarer og lokale italienske ingredienser, som varierer i takt med årstidene. Menyen består av 13 nøye utvalgte pizzaer i tillegg til hjemmelaget brød.

Ta turen innom Panzanella og ta med deg en bit av det ekte Italia!