Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Sirkulær – ny bruktbutikk på Nytorget

Ny brukt- & vintagebutikk på Nytorget

Lørdag 14. oktober åpnet Stig André Finstad butikken Sirkulær i den gamle urmakerbutikken på Nytorget 12. Her finner du et fristende og spennende utvalg av både finere vintage og second hand, klær, sykler, bøker, lamper, pynte. og bruksgjenstander. En skikkelig godtebutikk for deg som elsker å gjøre gode bruktfunn!

Utvalget i butikken er godt kuratert og flott presentert av eieren, Stig André Finstad som også understreker at han har fått god hjelp av venner til å rigge den til åpning.

Stig André Finstad har drevet med kjøp og salg av brukt- vintage- og secondhandvarer i mange år før dette, og siden begynnelsen av 2022 har han lagt ut gjenstander for salg via sosiale medier. Han har alltid hatt et ønske om å åpne en fysisk butikk, og veldig gjerne i Pedersgata. Da dette lokalet som på litt sikt skal renoveres ble utlyst som ledig og til leie i ca. ett år, grep han sjansen, kastet han seg på telefonen, og fikk ja.

Dette er jo en utrolig fin sjanse til å få teste ut om en fysisk butikk er verdt å drive, sier han, og legger til at han også jobber med å få en nettbutikk på plass

Og responsen siden åpning, hvordan har den vært?

– Ja, den har vært helt overveldende, både i butikken og på sosiale medier. Det er veldig kjekt, sier han. I butikken finnes både møbler, bilder, bøker, plater, klær, vesker, gamle ut og smykker. Ja, mye mer, for Stig André begrenser seg ikke til bare noen få ting, men han er opptatt av at det skal være ting av god kvalitet, og gjerne med en god historie forbundet, eller noe som har interesse og samlerverdi.

Vi tok turen dit på åpningsdagen, og gjorde flere fine funn! Her kan du også se litt av hva du kan forvente å finne i butikken. Men obs – mye av dette forsvinner raskt, så ikke vent for lenge!

Fine, brukt og pyntegjenstander til huset eller kanskje noen nye lamper? Eller hva med litt original kunst på veggene? Her er det mye som frister!

I en egen avdeling finner man også vintage herreklær og LP-plater. I en annen flott grafikk, sykler og småmøbler.

Et gammelt veggur eller av ulikt slag lesestoff? Du finner begge deler hos Sirkulær.