Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Møt Razik – helt sjef på Hekkan burger

Razik Eranji er opprinnelig fra Aleppo (Syria) og har bodd i Norge siden 2015. Med en bachelor i finans og bank, har han jobbet for populære Hekkan Burger i Stavanger siden åpningen i 2019.

Razik er nå driftsleder for alle Hekkan Burger-utsalg, men startet i konsernet som servitør på avdelingen her i Pedersgata Stavanger, før han ble driftssjef og daglig leder. Etter hvert ble han også daglig leder og medeier i Hekkans avdeling på Madla.

– Før jeg begynte å jobbe i Hekkan, jobbet jeg med reiseliv, og jeg har reist til nesten alle byer og landsbyer i Norge! Men min store lidenskap har alltid vært å servere så god mat at praten stilner rundt bordet. 

Det er givende å jobbe i restauranten, fordi jeg vet at det vi serverer er kvalitetsmat. Burgerne våre er et stykke solid håndverk, og vi bruker lokale råvarer. Alle burgere kvernes, formes og presses i eget kjøkken. Deretter grilles de saftige burgerne med lidenskap over økologisk kull, og serveres i nybakt burgerbrød med dipper og sauser som er laget fra bunnen av. Det tar tid å lage gode burgere, og vi hopper ikke over noen trinn. Jeg tror det er det som er grunnen til at kunder kommer tilbake igjen og igjen.

Hekkan er et sted som passer for alle – gammel og ung, Stavanger-student og turist. Hvem liker vel ikke å få servert en skikkelig digg burger? Pedersgata er en gate med liv, og gode muligheter til å prøve mat fra ulike deler av verden. Vi er heldige som får være en del av gata og alt som skjer her.

Kom gjerne innom og smak på byens beste burgere!

Adresse:Åpningstider/ take away:
Pedersgata 8Se hjemmeside