Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Møt prosjektansvarlig i Outfront

Hjelp til mer synlighet på nett, i form av både nettbutikk og bestilling

Interessen for å designe hjemmesider begynte allerede da jeg var 16 år gammel, hvor jeg så smått begynte å tilegne meg kunnskap om programvare som brukes til å skape gode nettsider.

Interessen vokste i takt med ferdighetene mine, og mange timer av fritiden gikk til å tenke kreativt og finne gode løsninger. Jeg vant en pris for nettsiden jeg laget for en supporterklubb i Tyrkia, som ble vist på tyrkisk TV for mange år siden.

Det å lage gode digitale løsninger for mine kunder har alltid vært viktig for meg. Jeg tok en utdanning ved IT-akademiet i 2000, og da jeg noen år senere startet egen bedrift som webutvikler bestemte jeg meg for å tilby spisskompetanse innen dagens mest brukte programvare for utvikling av hjemmesider (WordPress) og nettbutikker (WooCommerce)

Nylig ble jeg en del av gjengen i Outfront AS, et nystartet selskap som driver med webutvikling og digital markedsføring. Her er jeg er så heldig å få jobbe med erfarne folk, som motiverer meg til å utvikle ferdighetene mine videre.

Selskapet ligger i kontorfellesskapet P8 i Pedersgata, som er et område i en spennende utviklingsfase, med mange forskjellige bedrifter – og ikke minst kort vei til nydelig mat.

Fra lokalet vårt i gata er det vår oppgave veilede kunden i prosessen frem til en ferdig utviklet nettside. Det er viktig at kunden får valuta for kronene de ligger igjen hos oss, og at vi kun leverer tjenestene kunden trenger. Det er betydelig flere bedrifter i dag som ønsker mer synlighet på nett, i form av både butikk og bestilling, og det kan vi hjelpe deg med.

Akin Anli, prosjektansvarlig i Outfront AS

AdresseÅpningstider og hjemmeside
Pedersgata 8Se nettside