Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Michelinstjerne til Restaurant K2

Restaurant K2, Pedersgata 69, Stavanger.

Restauranten K2 i Stavanger har fått en stjerne i Michelin-guiden. Dette ble klart under den nordiske utdelingen i Finland mandag kveld.

Vi gratulerer Restaurant K2 og hele det dyktige teamet med velfortjent stjerne i Michelinguiden. Dermed har Pedersgata fått to restauranter med stjerner i verdens mest berømte restaurantguide. Det er vi skikkelig stolt av!

– K2 i Stavanger er en sjarmerende og personlig drevet restaurant med fokus på råvarer fra nærområdet, skriver den fagtunge Michelin-juryen i sin begrunnelse for stjernen de tildelte restauranten i Finland i dag.

Restaurant K2 har fokus på bærekraft i alt de gjør, og de jaktet derfor mest på den grønne bærekraftstjerna som de har jobbet hardt for. Nå kan de feire at de har fått både den grønne prisen og den “vanlige” røde stjerna. Og de kommer garantert ikke til å hvile på sine laurbær!

Vil du teste ut menyen og de kulinariske nytelsene hos stjernelaget på K2 er det nok bare å kaste seg rundt og booke med det samme. Etter dette blir det garantert rift om å få plass rundt bordene i det koselige grønne huset i Pedersgata 69.