Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Selskap & julebord i Pedersgata

Ut spise med venner eller familie før jul? Eller kanskje planlegger du julebord eller julelunsj for familie, venner eller bedriften din? Da er tiden inne for å booke bordplasser. Restaurantene i Pedersgata kan tilby både små og store selskap.

Hekkan Burger

Hekkan Burger har muligvis byens beste burgere. De kan legge til rette for det meste, enten det er firmafest eller barneselskap.

Ønsker du å reserve bord til ditt selskap (inntil 20 personer) eller leie hele restauranten (kapasitet opptil 50 personer) kan du sende en epost til: razik@hekkanburger.no eller ta kontakt på Tlf. 51 31 91 75 


Meze restaurant

Hos Meze serverer de nyskapende varianter av middelhavsretter fra Hellas, Tyrkia og Midtøsten. Kapasitet ca. 100 personer.

For selskaper over 8 personer foretrekkes booking på: post@meze.no

For større selskaper som jubileer, firmafester og julebord o.l. se:


Yips Dumplings & digg

Hos Yips får du servert et bredt utvalg av fra det asiatiske kjøkken. Her benyttes lokale råvarer til å lage spennende og smakfulle retter. 

For booking av bord til grupper over 8 personer ta kontakt på: Pedersgata@yips.no


An Nam

Hos An Nam som får du de autentiske, vietnamesiske smakene. Det serveres både middagsretter og ulike småretter som er perfekte som forretter og som en del av en stor smaksmeny.

Kapasitet ca. 50 personer. For selskaper over 8 personer ta kontakt på post@annam.no


Bravo

Menyen består av en á la carte med enkle småretter og snacks. Råvarene er påvirket av sesong og byttes jevnlig ut. Restauranten har en god vinliste med naturviner. Kapasitet: Opptil 32

For selskap over 8 personer ta kontakt via mail eller telefon. Telefonen besvares onsdag-lørdag, mens mail besvares hyppigere. 


Restaurant K2

Når du vil spandere litt ekstra er denne Michelin-stjerne restauranten et godt valg. Restauranten kan spesialtilpasse menyer for større grupper, men husk å booke i god tid!

Kapasitet: opptil 47 personer. For booking av større selskap:


Molinå Bakery & Eatery

Det lille bakeriet forvandles om kvelden til en intim restaurant. Stedet passer godt for mindre grupper til lunsj, og ev. middag etter avtale. Mannen bak menyen er Alejandro Behr som tidligere har jobbet på det som regnes som en av verdens aller beste restauranter, Central i Lima. Det borger for spennende retter av høy kvalitet.

Kapasitet: maks 10 personer


Zouq

Her får du en rikholdig meny som består av nydelig pakistansk mat i mange varianter. Mulighet for å ha et helt eget selskap i 2. etasje.

NB! Restauranten serverer ikke alkohol.

For selskaper over 12 personer, ta kontakt: