Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Studio Wellness

Her finner du alt du trenger for en sunn, smertefri og aktiv livsstil.

Studio Wellness vokser. Hanne har fått flere flinke kollegaer i det flotte lokalet sitt på hjørnet i nummer 60.

¨Vi ønsker å skape en livsstilendring hvor målet er at en skal kunne nyte livets goder, men likevel ha en sunn, smertefri og aktiv livsstil¨ Hanne Austvoll, daglig leder.

Velkommen til en verden av avslapping, harmoni og styrking av selvbilde. Studio Wellness er senteret som vil hjelpe deg å føle deg bedre både innvending og utvendig.

PT HANNE

Ønsker du å få tilrettelagt treningen din og få mer utbytte? Hanne tilrettelegger treningen din slik at den blir mer effektiv, gøy, helsebringende og utfordrende slik at du kan nå dine mål.

Hanne brenner for å fremme psykisk helse og en mindre stressfri hverdag. Flytetanken som befinner seg på et av rommene er kanskje ikke noe folk vet om, og effekten av å bruke den type behandling. Det finnes en lang liste over helseeffekter av å legge seg i en flytetank. Flytetank er brukt som behandling mot stress, muskel- og skjelettplager, bedre søvn og mental helse.

Lyst å flyte? Ta kontakt med Hanne her

BAMBUSMASSASJE MED FRIDE

Bambusmassasje utføres som en avslappenede velværemassasje. Ved å bruke varme bambuspinner i ulike størrelser får kroppen en dyp massasje med ulike teknikker. Dette er fantastisk eller en treningsøkt, for støle muskler. Og er i tillegg veldig bra for økt blodsirkulasjon. Fride tilbyr og aroma massasje, ansiktsmassasje og klassisk massasje.

Trenger du hjelp til å komme i gang? Les mer om Fride her

NEGLEDESIGN AV JUSTYNA

Justyna har 2o års lang erfaring fra skjønnhetsbransjen og er sertifisert permanent makeup artist. De siste årene har hun engasjert ser mer og mer i permanent makeup. Hun legger ny- og retter opp gammel.

¨Kvalitet er min førsteprioritet¨

Justyna tilbyr og shellac negler, manikyr, gele negler, pedikyr og vippeløft.

Ta kontakt med Justyna her

MASSASJE TERAPI MED NAPASORN

Magiske hender?Ja! Hos Napasorn kan du få behandling av kontorplager som nakke, skulder, rygg og problematikk. Eller eb vanlig tradisjonell thaimassasje.

Her kan du fint kombinere flytetanken med litt herlig massasje etterpå.

Lese mer om Napasorn her

KRAV MAGA MED BENJAMIN

Krav maga er selvforsvar på best og mest reell mulig måte.

Effektiv trening med kombinasjon av teknikk, styrke, utholdenhet og eksplosivitet. Det er en blanding av velprøvde kampsporter og kampteknikker, kombinert i en logisk, praktisk og effektiv rekkefølge.

Benjamin har brukt mye tid på å designe og utvikle klasser, og treningsøvelser som kan presse deg til et nytt nivå av vekst. Nyskjerrig på å vite mer?

Les mer om det her Krav maga Stavanger

YOGA MED MONA

Mona er det nyeste tilskuddet til Studio Wellness.

Hos timene til Mona vil fokusert å vær å lytte til kroppen. Med sin Yin Yoga vil det bli bevegelser, kombinert med pust og tøying i liggende posisjoner. En lettere type Yoga som passer for alle som ønsker mer rolige øvelser.

Ønsker du å prøve Vinyasa yoga? Det er en mer dynamisk og med høgre tempo. Her jobbes det mer med pusten og du vil utfordre kroppen litt mer.

Les mer om Mona her

Studio WellnessSe hjemmeside
Pedersgata 60Tlf. 48107042