Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Kom i form på Studio Wellness

Sjekk treningstilbudet!

Mangel på søvn, mangel på sollys og en stressende hverdag og stikker ofte kjepper i hjulene for å komme i gang med regelmessig trening. De fleste kan vel kjenne seg igjen i at det er lett å la seg overmanne av dørstokkmila når høstmørket faller på?

Når viljestyrken svikter kan det være en god investering å få noen timer med en personlig trener som setter opp et program som passer for egne mål og ambisjonsnivå. Da kan vi trygt anbefale Hanne Torp Austvoll på Studio Wellness. Enten du foretrekker egentrening, små gruppetimer eller et personlig tilrettelagt treningsopplegg, så finner du et tilbud i hennes trivelige studio i Pedersgata 60.

Gøy på trening – Klikk og se video!

Gi deg selv en belønning

Det er mange dager i løpet av et år hvor avslapping i godstolen eller på sofaen frister oss mer enn trening. Mange mener at den beste måten å overkomme dette på er å gi seg selv en belønning for å trene. Kanskje kan en god massasje eller en avslappende flytetankbehandling ?

Eller kanskje hudpleie, en spabehandling eller manikyr kan friste?Studio Wellness finner du alt på ett sted. Sjekk ut noen av disse sidene for booking og for mer info: https://beautystavanger.onlinebooq.net/

Epost: unique.beautyclinic@outlook.com

Instagram: @unique.beautyclinic_stavanger 

Se for deg den positive effekten

I stedet for å tenke på trening som et ubehagelig ork, se heller for deg at du får mer overskudd og velvære, bedre kondis, bedre søvnkvalitet, mer utholdenhet og bedre humør (ja, faktisk – tro det eller ei!) Kanskje har du også en drøm og et langsiktig mål om å endre din livsstil? På Studio Wellness kan du også få kostholdsveiledning enten målet er vektnedgang eller rett og slett bare et sunnere kosthold som gjør at du får mer energi og livsglede.

Sett realistiske mål

Grunnen til at mange ikke kommer seg over dørstokkmila, er ofte at terskelen for å komme i gang blir for høy. Hanne og hennes team på Studio Wellness tilrettelegger og tilpasser treningen etter ditt nivå og sørger for at du når dine mål gjennom et variert og tilpasset treningsopplegg som er effektivt, morsomt, utfordrende og helsefremmende. Latteren sitter løst når du trener med Hanne, og en treningstime blir aldri kjedelig. Å ha det gøy på trening er tross alt en viktig motivasjonsfaktor. 😊

Finn en treningsform du liker

Når du er skikkelig stressa og trenger mer balanse i hverdagen kan yoga være det rette. På Studio Wellness praktiseres det også Yin og Vinyasa-yoga som gjør godt for både kropp og sinn. For booking og informasjon:

Instagram: @nordicyogii eller Mail: elmowafi@norimpact.com

info@studiowellness.no

Tlf: 925 76 702

Lær Krav Maga

Har du lyst til lære deg en kampsport som også gir god trening og styrke, kan du teste ut Krav Maga. Da lærer du selvforsvar samtidig som du får effektiv trening med kombinasjon av teknikk, styrke, utholdenhet og hurtighet.

Nysgjerrig? Les mer om det her @krav_maga_stavanger

Kontakt Benjamin og meld deg på timene via Spond app!

https://spond.com/landing/group/HUNMT

Eller kontakt info@studiowellness.no

Studio WellnessNettside
Pedersgata 60StudioWellness.no