Kiropraktor Rafael Rogalski

- Storhaug Kiropraktor

Da jeg var barn hadde jeg en del nakkesmerter, og var ofte hos kiropraktoren. Behandlingene gjorde kroppen lettere, og jeg fikk lyst til å gi andre mennesker den samme opplevelsen.

Jeg skjønte fort at det alltid vil være et behov for folk som kan hjelpe andre med muskel- og leddplager, og det var da jeg valgte å utdanne meg til kiropraktor i Perth i Australia. Jeg har jobbet som kiropraktor siden 2008, og har drevet klinikk i Pedersgata siden 2018. Jeg er godt fornøyd med å drive i Pedersgata, fordi det er en sentral plass i Stavanger, som gir små foretak som mitt gode muligheter til å utvikle seg.

I jobben min ser jeg spesielt mange rygg- og nakkeplager, og jeg kan hjelpe til med alt av ledd- og muskelproblematikk. Behandlingene jeg gir kan inkludere alt fra manuell manipulasjon, intramuskukære nåler, massasje- og triggerpunktterapi, terapeutisk ultralyd, interferens-strøm og råd i forhold til trenings- og rehabiliteringsøvelser.

Det beste med jobben er når pasienter går ut av behandlingsrommet smilende og fornøyd. Jeg håper pasientene mine føler seg hørt, at de får bedre kroppsfunksjon, mindre smerter og at de føler at de får ny kontroll over kroppen sin.