Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

K2 + Michelin guiden

<<Målet er å servere de beste råvarene fra regionen vår på den beste måten vi kan med minimalt svinn og fotavtrykk etter oss. Vi ønsker også å løfte frem de produsentene i regionen som gjør det mulig for oss å servere det vi har lyst til>> Elisabeth Kress

5 restauranter er nevnt i Michelin-guiden, og K2 en av dem. De holder til i det grønne trehuset i Pedersgata 69. Når du kommer inn i lokalet blir du møtt med herlig og enkel skandinavisk atmosfære.

Det åpne kjøkkenet i lokalet drar deg inn i K2 sin verden. Det er noe med å se kokker dypdykke i faget sitt.

Anna Torst Saatvedt 

<<At vi har et sterkt bærekraftig fokus på alt vi gjør er også en måte å bli lagt merke til. Guiden er jo tross alt en guide til hvor man bør spise som for eksempel turist i en ny by, og gjester blir mer og mer opptatt av det større bildet når de skal velge restaurant. Dette tror jeg Michelin velger å legge mer vekt på nå enn før. Elisabeth Kress.>>

Anna Torst Saatvedt

Menyen består av syv serveringer. Valget er mellom kjøtt og fisk eller vegetar. Varene er sesongbaserte og er med på å bestemme fokuset. De sanker, sylter, safter, fermenterer og preserverer hele året. Ønsket om å fremheve hva som spirer og gror rundt oss er viktig. Råvarer fra egen hage blir også brukt i matlagingen.

Anna Torst Saatvedt 

Vi syns det er stor stas for gaten og for ekteparet, Elisabeth Kress og Ola Klepp at Michelin har anbefalt de i guiden sin.

Da vet du hvor du skal reservere bord neste gang du skal ut og spise 🙂

https://restaurantk2.no/