Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Hva kan vi lære av Ayurveda?

Ayurveda er indisk, tradisjonell medisin og antatt å være det eldste helhetlige helsesystemet som i dag praktiseres i utstrakt grad. Ayurvedisk medisin er opptatt av hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig.

Dette tradisjonsrike, indiske helsesystemet er først og fremst et verktøy orientert mot et helhetlig levesett som forebygger og fremmer god helse og et langt liv, forteller Maria Tabol som er eier og daglig leder av Holistisk Center i Pedersgata 32c.

Fra 17.  – 23. november har Holistic Center en helt spesiell gjest som kan fortelle mer om dette, nemlig Vaidya Sohan.

Pirret dette nysgjerrigheten?

Vaidya Sohan viderefører en 400 år gammel familietradisjon som kombinerer disiplinene yoga og ayurveda. Denne tradisjonen har gått i arv gjennom generasjoner i hans familie, og har fostret en linje av healere og åndelige utøvere. Hans bestefar som var en berømt ayurvedisk lege i India, gikk over til et liv i spiritualitet som munk, og etterlot seg en arv med helbredende kunnskap.

I over 17 år har Vaidya Sohan vært en ledestjerne for mennesker som ønsker å styrke sitt fysiske og mentale velvære, samtidig som de gjenoppdager balansen i livet. Hans verktøysett for dette omfatter en helhetlig tilnærming som inkluderer:

  • Pulsdiagnostikk (Nadi Pariksha)
  • Naturopati og akupressur
  • Terapeutisk yoga og pusteteknikker
  • Massasje og kosthold
  • Åndelige ritualer

Interessert i å vite mer om dette? For info eller en personlig ayurvedisk konsultasjon, send en epost til info@holisticcenter.no eller ring: 405 78 016

Du kan finne flere detaljer om Vaidya Sohan og hans arbeid på https://sohamveda.com