Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Holistic Center

Med fokus på hele mennesket, kroppen og sinnet.

Ønsker du å oppnå en optimal velvære kan du få det ved å besøke Holistisk Center i Pedersgata 32C.

Holistisk velvære er en livsstil og fokuserer på hele mennesket, kroppen og sinnet. Her tilbyr de et bredte spekter av terapier og skjønnhetsbehandlinger, yogaklasser og coaching. Senteret tilbyr og workhops og arrangement tilrettelagt av deres fullt kvalifiserte og erfarne personale.

Holistisk senter sitt oppdrag er å hjelpe deg med å oppdage en mer levende, glad og balansert versjon av deg selv.

Møt Maria

– skjønnhetsterapauten og daglig leder for Holistisk Senter. Maria har drevet senteret som er i stadig utvikling siden 2017. Alt innen for veggene er drevet med en holistisk tankegang.

Maria har som mål å hjelpe mennesker med en mer skånsom helhetlig tilnærming som vil gjør at en oppnår optimal velvære og balanse.

-Ved å tenke kroppen som en helhet vil jeg gi mine klienter den støtten de trenger for å håndtere humørsvingninger, hudproblemer og gjenopprette energinivået.

Maria brenner for faget og sørger for å hele tiden oppdatere sine kunnskaper. Lidenskapen kom når hun oppdaget de ulike behovene mennesker har, og hjelpe de på den spirituelle veien til harmoni.

Les intervjuet med velværekonsulent Maria

Lilla Herczeg

– en massør med utdannelse fra London som falt for naturen i Norge og valgte å bosette seg her. Med kunst-teater bakgrunn ble hun dratt mer og mer til å hjelpe folk til å finne balanse og harmoni.

Av ulike årsaker lider vi av smerter og tretthet. Lilla er opptatt av ved å bruke massasje som kan dette hjelpe deg med å løse problemer og balansere energinivået, forbedre søvnmønsteret og redusere smerter og spenninger i muskler.

Lilla tilbyr ulike teknikker av massasje som er tilpasset deg og kan hjelpe deg med å slappe av og redusere spenningene.

Ler mer om Lilla her

Lars Olav

– også kjent som Darsh, underviser primært i hatha yoga.

Darsh sin versjon som yogalærer er å gi en helhetlig tilnærming til yoga og den visdommen som trengs. Han er opptatt av å lære elevene sine med å bruke mer yoga i hverdagen. Han tilpasser klassene fra øyeblikk til øyeblikk etter hva som føles riktig der og da. Han går i dybden i både posisjoner og filosofi.

-Yoga handler ikke om det perfekte Instagram-bildet, og der er heller ikke en treningsøkt. Darsh ser på det som sin oppgave å som instruktur å kaste lys over hva yoga egentlig er.

Darsh tilbyr konsultasjoner, forelesninger, private klasser og ikke minst sine populære månedlige fullmånefeiringer der du har mulighet for å melde deg på hans klasser.

Les mer om Lars Olav her

Møt yogaentusiasten Eiril

Lidenskapen til Eiril startet for 15 år siden da hun deltok selv i en yogatime. Hun fikk en fantastisk opplevelse og såg fordelene yoga kan gjøre for kropp og sinn. Hun har utdannet seg i India, Bali og i Norge.

Eiril fokuserer på er å undervise i Yin Yoga. Ying Yoga er en roligere form for yoga som tar deg inn i en meditativ tilstand. Yogaen består av sittende og liggende øvelser der en hviler inn som er med på å aktivere livskraften, og balanserer de indre organene.

-Jeg ønsker å hjelpe folk med stressavlastning, mindfulness, bedre pustearbeid og selvinnsikt. Yoga er en reise, ikke et mål.

Eiril underviser i yoga hver tirsdag på Holistic center.

Du kan lese mer om henne her

Dr. Bruno Padilha

På jakt ette å hente frem den beste utgaven av deg selv?

Dr. Bruno Padilha er en intuitiv astrolog og Phd. i sosialpsykologi spesialisert i studier av følelser ved det katolske universitetet i Sao Paulo, Brasil og og utdannelse fra Universitetet i New York, med 20 års erfaring innen uman og psykososial utvikling.

-Du ønsker å stille inn og oppdage de emosjonelle lidenskapene du har valgt å oppleve, integrere og uttrykke ved ditt hjertes dyder som en kanal for transformasjoner i livet ditt. Derfor avsløres dine medfødte dyder for livets nødvendige emosjonelle transformasjoner og selvstyrking.

Bruno ønsker å hjelpe deg til å finne dine indre styrker ved å lese ditt astrologiske kart, og guide deg til hvordan du skal dra nytte av dine styrker. Dette er noe helt annet en du har opplevd før. Og du vil garantert finne noe i deg som du ikke trodde fantes.

Bruno er sporadisk i Norge, men er å finne på Holistic center i juni.

Erika – hand- og fotterapaut

Vanligvis finner du henne på Finnøy, men nå tar hun turen inn til byen 2 ganger i uken for å hjelpe deg med dine føtter og hender.

Hun tilbyr generell fortpleietjenester som negleklipping, inngrodde tånegler(ikke-kirurgisk), hard hud og andre mindre fotproblemer. Hun er og i tillegg kvalifisert manikyr og pedikyr.

Erika er opptatt av at du skal føle deg vell og bli fornøyd etter besøk hos henne. Ta kontakt med Erika her.

Holistic Center Se hjemmeside
Pedersgata 32 CTlf. 405 780 16