Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Hanne – Personlig trener og daglig leder

Studio Wellness

Hanne Torp Austvoll på Studio Wellness i Pedersgata 60 har lang erfaring innen treningsbransjen både som personlig trener, veileder, instruktør og  ernæringsveileder. Hun har en Bachelor i idrett ved UIS, er lærerutdannet og har PT utdanning både hos Active Education og AFPT.

Hun forteller at trenerrollen har hun brukt på forskjellige arenaer som eksempelvis 15 år i treningsstudio, karateklubb, bedriftsmarked, treningscamper og i skolen. 

Hanne ønsker å bruke sin erfaring til å gjøre Studio Wellness til en plass hvor folk skal bli sett og ivaretatt, få tilpasset trening, mer balanse og glede i hverdagen. Hun forteller at hun er også veldig glad i kampsport. Og ikke nok med det; hun har svart belte i karate og har konkurrert på toppidrettsnivå. Dette har gjort henne engasjert i kampsport og i variert og funksjonell trening generelt. Hun har også har god erfaring innen blant annet styrke-, stabiliserings-, høyintensitets- og skadeforebyggende trening.

Hanne og teamet vil legge til rette for at du når dine mål gjennom variert og tilpasset trening som er effektiv, morsom, utfordrende og helsefremmende. Trenger du fysioterapi, føler for en avslappende flytetank opplevelse, ønsker en god thai massasje eller trenger veiledning innen kost, vitaminer og mineraler så kan de hjelpe deg på Studio Wellness.

Hanne ønsker hjertelig velkommen til å ta kontakt på info@studiowellness.no eller hanne@studiowellness.no