Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

GRETHE- GATENS DESIGNER

Grethe Sivertsen i Kinkeliane har funnet seg godt tilrette i det lille lokalet i Nedre Dalsgate. Designeren bak møblene, Kinkeliane ekspanderte i fjor, og startet med design av klær inspirert av Japan, og det har folk nå fått med seg.

Kinkeliane eventyret startet for over 12 år siden med design av moderne møbler til barn. Møblene er designet med med tanke på mestring, læring, lek og et bedre estetisk miljø. De runde formene på møblene har Grethe tatt igjen i snittet på antrekkene hun designer. De runde formene brukes og igjen på butikkfasaden. Her er alt gjennomtenkt og har en rød tråd.

Syr for bedrifter

Den siste tiden har hun designet og sydd for lokale bedrifter i byen og i nabobyen, Sandnes. Noe hun synes er kjempestas.

«Jeg er ekstra glad for at kundene jeg får er så dedikerte og beviste på sine konsepter og at jeg synes det er gledelig at de finner meg da jeg har brukt så mye tid på å finne de håndvevde og håndspunnede tekstilene, og får brukt interiør og design kompetansen på folk i deres rom.¨

Kinkeliane forkle til kaffeen, Coffeeberry Sandnes.

Alejandro Behr på Molinå Bakery og Molinå Eatery har fått seg nytt arbeidsantrekk- designet og utformet med tanke på hvor han jobber. Legg merke til de røde detaljene. Her har Grethe brukt detaljer fra Behr sin arbeidsplass som hun har ført over på jakken. Det røde symboliserer bakemaskinen på Behr sin arbeidsplass, artig!

Detaljer er utrolig viktig for designeren. Her har hun sydd på en gultot som stikker opp av lommen. Dette forklæret skal Isabell snart ta i bruk når hun åpner smoothiebaren, CouCou Nectar i Pedersgata.

Om du har vært å spist på Bellies kan du og se de briljere med matkunsten i Grethe sitt design. Vi gleder oss til fortsettelsen av Kinkeliane eventyret, og har hørt rykter om 5o antrekk til et barnekor.

Ønsker du eller din bedrift noe unikt og designet til deres bedrift?

Ta kontakt med Grethe i Kinkeliane og besøk henne gjerne i det sjarmerende og fargerike lokalet i Nedra Dalsgate 62.