Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Gjenåpningen: Slik feirer du den i Pedersgata

Klar til en 90 minutters foodie tour de Pedersgata?

Åpningsguide: Endelig! Det gledes fremdeles, også i Pedergata 🙂 Her er oppskriften du trenger nå til en 90 minutters kulinarisk opplevelsestur i Stavangers kjekkeste gate.

Kl. 12.00

Dagen din i Pedersgata begynner med en nydelig kopp kaffe fra Norges minste kaffebar.

Micro Kaffibar, Pedersgata 23, 4013 Stavanger

Se åpningstider og følg Micro Kaffibar på Instagram

Kl. 12.15

Du blir fort klar over at til en så fantastisk god kaffe skal du unne deg noe skikkelig digg. Da er det bare å ta turen innom…

Doughnut Worry, Langgata 9, 4013 Stavanger

Se åpningstider og følg Doughnut Worry på Instagram

Kl. 12.30

Du er klar til en foodie tour de Pedersgata stort sett på gateplan! Og passerer Mano Pizza som ikke bare har fått flere sitteplasser men også en cocktailbar. Den nyåpnede og knasende sprø Fly Chicken, Casa Salsitas (de som serverer ekte taco), og du drømmer deg litt bort ved Yips og tenker snart er det på tide med baos og dumplings igjen. Du våkner rett utenfor Lapin vinbar, og smiler fornøyd mens du tenker på så utrolig flink restauratøren Claes er til å velge de beste naturvinene.

Kl. 13.00

På “toppen” av bakken har du Panzanella Pizza. En sikker vinner, ja, sier du høyt til deg selv mens du sender Emanuelle & Co. en takknemlig tanke for den-perfekte-vert statusen de har gitt deg. Skrått over gaten ser du Casa Gio (bildet) – der har du jamen hatt mange fine kvelder sammen med gode venner. Du går forbi K2, og tar fram mobilen og booker bord der med en gang, så er det gjort. Bellies… der skal du huske å bestille bord neste gang du får besøk av veggie venninnen din fra Oslo.

Kl. 13.30

Du har allerede avtalt med turgjengen din dere skal ha sen lunsj på Hekkan Burger (bilde: Stavanger foodie Julie B. Christensen). Allikevel greier du ikke å motstå en vegansk gulrotkake fra Bønnespiren og en rask is fra Siddis Gelato på veien…

Ps. Kl. 19.15

Sulten igjen! Da er det greit å trylle frem take-away linken med 20 forskjellige spisesteder i Pedersgata – her er den. Tips: Legg linken til som snarvei på Hjem-skjermen til din iPhone eller Android.