Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Frisør Solange

Jeg heter egentlig Florangel Maria, men mamma kalte meg alltid Solange. Jeg har blitt så glad i kjælenavnet at det er navnet jeg bruker i dag.

Jeg reiste fra sol og varme i Den Domikanske Republikk til Norge i 2008 sammen datteren min Ellen som er negldesigner, fordi jeg så alle mulighetene Stavanger hadde å by på. Jeg har lang erfaring som frisør og har god fagkunnskap. Sammen med en venn og kollega eide og drev jeg en stor salong i St. Domingo med mange berømte kunder. Blant kundene var landets største modellbyrå, TV-selskaper og folk fra regjeringskvartalet og deres familier.

I 2011 ble jeg kjent med Anders Ohm og ble Pedersgata Utviklings første leietaker, med åpningen av Solange frisør. Solange Frisør er langt mer enn en frisørsalong; dette er et hyggelig sted der du kan få alt fra nydelige negledesign til deilig hudpleie av dyktige folk som brenner for yrket sitt. Vi er så glade for å kunne drive i en så vibrant og levende gate, med kunder som kommer fra overalt i verden. Vi har den perfekte beliggenheten i Stavanger!

Det har skjedd mye spennende de siste årene: Jeg har tre ganger blitt nominert til «regionens beste frisør», blitt intervjuet til en artikkel om kvinnelig entreprenørskap og nylig blitt nominert av Den Dominikanske Republikks ambassade i Stockholm til «fasjonabel utmerkelse» fra stiftelsen Oscar De La Renta, en verdensberømt designer og moteskaper.

Solange Frisør har blitt et kjent navn i bybildet, og er blant byens ledende salonger.

Velkommen skal du være; vi gleder oss til å se deg!