Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Kall meg bare Solange

Solange frisør

Jeg heter egentlig Florangel Maria, men mamma kalte meg alltid Solange. Jeg har blitt så glad i kjælenavnet at det er navnet jeg bruker i dag.

Jeg reiste fra sol og varme i Den Domikanske Republikk til Norge i 2008 sammen datteren min Ellen som er negldesigner, fordi jeg så alle mulighetene Stavanger hadde å by på. Jeg har lang erfaring som frisør og har god fagkunnskap. Sammen med en venn og kollega eide og drev jeg en stor salong i St. Domingo med mange berømte kunder. Blant kundene var landets største modellbyrå, TV-selskaper og folk fra regjeringskvartalet og deres familier.

I 2011 ble jeg kjent med Anders Ohm og ble Pedersgata Utviklings første leietaker, med åpningen av Solange frisør. Vi ønsker å være langt mer enn en frisørsalong; dette skal være er et hyggelig sted der du kan få alt fra nydelige negler til deilig hudpleie, utført av dyktige folk som brenner for yrket sitt. Vi er så glade for å kunne drive i en så levende og hyggelig gate, med kunder som kommer fra overalt i verden. Vi syns vi har den perfekte beliggenheten i Stavanger!

Det har skjedd mye spennende for meg de siste årene: Jeg har tre ganger blitt nominert til «regionens beste frisør», blitt intervjuet til en artikkel om kvinnelig entreprenørskap og blitt nominert av Den Dominikanske Republikks ambassade i Stockholm til «fasjonabel utmerkelse» fra stiftelsen Oscar De La Renta opprettet av den den verdensberømte designeren og moteskaperen (som også er født i Den Dominikanske Republikk. red anm).

Solange Frisør har nå blitt et kjent navn med mange trofaste kunder, og et av byens ledende salonger.

Velkommen til Solange frisør; vi gleder oss til å se deg!

Solange Frisør Nettside
Pedersgata 41Solangefrisør.com