Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

STUDIO WELLNESS- Flytende velvære i nummer 60

Velkommen til Studio Wellness i Pedersgata 60.

Studio Wellness er et sted for å svette, le, slappe av, flyte, stresse ned, få energi, nyte massasje, få behandling eller ønske om mer kunnskap innen kosthold og ernæring.

«Vi er til tider under press og stress, og vi trenger å ta vare på helsa vår ved å gjøre mindre og bare slappe mer av. Flytetanken kan hjelpe deg med det» Hanne Austvoll/Daglig Leder

Flytetanken skal helpe å finne ro, redusere stress og spenninger for å og bygge seg opp igjen.

Å flyte blir ofte referert til å være en luksuriøs måte å få pause fra alt stress som er i hverdagen. Mineral saltet, vektløsheten, samt roen ved å kunne ta bort andre sanser som lyd og lys gjør at kropp og sinn kommer inn i en meditativ tilstand. 

Forskning viser at dette gir en utrolig avslappende effekt og kan lege kropp og sinn.

Det er en lang liste av helseeffekter ved å bruke flytetank og blir brukt av både idrettsutøvere, leger, og vanlige mennesker verden over.

Skal du flyte for første gang anbefales det å flyte minst 3 ganger innen et kort tidsrom (innen 2-3uker). 

Dette for at du skal komme inn i flytesonen, og la kropp og sinn vende seg til å flyte. Flytetank er brukt som behandling mot alt fra stress, muskel- og skjelettplager, bedre søvn, bedre mental helse, hud problematikk med mer. Da bør en flyte jevnt og ha minst 10 behandlinger.

Studio Wellness kan også tilby thai-, sport- og hot stone massasje🙌Trenger du en å snakke med, en som kan rettlede deg i forhold til mål og skape motivasjon? Da er Studio Wellness stedet for deg!

Velkommen til Pedersgata 60

For å booke deg time hos Hanne og Co info@studiowellness.no