Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata
Loading Events

« All Events

Sløtface på Martinique

April 22 @ 9:00 am - 10:30 pm

Pop-rockerne i Sløtface er en totalpakke som i årevis har jobbet beinhardt for å gi publikum superenergiske rockeshow, allsangvennlige bangers og for å bygge et fellesskap med fansen som virkelig skaper minneverdige konsertopplevelser.

Bandet, som kan skryte av Spellemannpris i rock, internasjonale lovord for utgivelser og konserter, en feature i Netflix-suksessen “Sex Education” og en vokalist som ble kåret til en av verdens største rockestjerner av bladet Kerrang, gikk i 2022 over i en ny fase.

Den første nye musikken fra Sløtface 2.0 som kom i 2022 – singlene Beta, Come hell or whatever og HAPPY, alle listet på radio – har blitt beskrevet som bedre enn noen sinne av norsk presse, og gjengen i Sløtface holder koken også i 2023. I Februar gir Sløtface ut EPen AWAKE/ASLEEP som viser frem et litt mer modent sound med stort spenn fra låt til låt, som likevel beholder råskapen og energien Sløtface har gjort seg kjent for.

De reiser selvfølgelig ut på turné for å spille den nye musikken live og denne konserten blir en av de første sjansene du får til å se den nye, forrykende live-pakken som er Sløtface 2.0. Du kan glede deg til helt nye låter, gamle låter fra hele katalogen, et stjernelag av musikere på scenen og en energi-innsprøyting du sent vil glemme.

Tekst: Martinique

Foto: Simen Felix Omdal

Details

Date:
April 22
Time:
9:00 am - 10:30 pm
Website:
https://www.linticket.no/page/no/13/-/4703