Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata
Loading Events

« All Events

Bård Halsne med band på Martinique

April 15 @ 9:00 pm - 10:30 pm

Bård Halsne har nettopp sluppet nytt album, «Salige vemodige» i 2022, en oppfølger av Ep «eg hate blues», og solodebuten «Eg har Mitt Blod» fra 2019

Bård Halsne sin musikalske karriere spenner over 20 år, han har vært involvert i en rekke band og prosjekter. Mest kjent for det fleste er han som gitarist og medlem av bandet Helldorado han bidro på en EP og tre albumutgivelser, i tillegg til flere turneer i inn og utland i perioden 2001-2008. Helldorado’s «The Drinking Song» ble brukt som offisiell EM-låt for det tyrkiske landslaget ift EM i fotball 2008 som har 7 millioner avspillinger på Spotify.

For mange er han også kjendt i mange andre band/prosjekter som feks The silver voices, beat brothers, everly brothers , beat brothers. Hans Williamsen og Bård & Børre band for å nevne noen.

Hans sanger om musikk beveger seg mellom ulike utrykk fra mer uptempo rock og pop til mer lunere melankolske ballader. Musikk og tekst blir flettet sammen til et utvalg av ulike stemninger og tolkninger.
Tematikken i tekstene befinner seg i både mørke skyggedaler med dystre utsikter, og lysere tider med håp og tro på fremtiden.

Med utgangspunkt i egne historier og opplevelser byr Bård Halsne på sine personlige tanker, spørsmål og erindringer, uten å komme med direkte påstander med to streker under svaret. Han vil denne kvelden utføre sanger fra alle hans utgivelser og i tillegg et par nye sanger.

Velkommen

Details

Date:
April 15
Time:
9:00 pm - 10:30 pm
Website:
https://www.linticket.no/page/no/13/-/4813