Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Daglig leder Hege hos Norvina

Norvina asiatiske dagligvarer

November 2017 tok jeg og mannen min, Frode, over Norvina, som er en kombinasjon av en asiatisk dagligvarebutikk og utsalg av varmretter.

Jeg fikk en telefon fra Anders Ohm i Pedersgata Utvikling (som forøvrig er veldig glad i vårruller), der han spurte om jeg var interessert i å kjøpe Norvina. Jeg syntes tanken på å drive egen asiatisk butikk med takeaway var så skummel at jeg først sa nei, men etter god oppmuntring fra Frode satte vi i gang kjøpsprosessen.

Med liten erfaring fra det asiatiske kjøkken, stod utfordringene i kø. Grønnsakene har utrolig vanskelige navn på thai og vietnamesisk, så her har vi virkelig prøvet og feilet. Jeg har lang erfaring innen matlaging, men læringskurven ble bratt. Nå føler jeg virkelig vi har fått dreisen på asiatisk matlaging og vareinnkjøp! Det kjekkeste med jobben er å bli kjent med kunder som kommer fra hele verden. Vi kommuniserer til tider på tegnspråk, gjennom bilder og Google oversetter. Vi kan også hjelpe på flere muntlige språk som vietnamesisk, thai, kinesisk og norsk.

Jeg håper at kundene våre er fornøyde med utvalg, pris og kvalitet, og at de finner det de kom for å handle.