Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Butikkdriver Svein (41)

Modern Vintage

Jeg har alltid vært fascinert og opptatt av arkitektur og design, og begynte tidlig å pusse opp norske teakmøbler på fritiden, og utdannet meg til å bli grafisk designer og arkitekt. Jeg er stadig på jakt etter gamle møbler, gjenstander og LP-plater, og hobbyen tok til slutt over store deler av hverdagen min. Det var da jeg bestemte meg for å slutte som kommunikasjonskonsulent, og satse for fullt på egen butikk.

Jeg har drevet Moderne Vintage siden 2017, og jeg har alltid hatt lyst til å holde til i Pedersgata. Å være min egen sjef har jeg alltid trivdes best med, fordi jeg elsker at jeg kan velge hvordan jeg vil styre tiden min selv. Samtidig har jeg «aldri» helt fri som selvstendig næringsdrivende; men det handler om å finne en balansegang mellom det å føle seg fri, og det å ikke kunne skru av jobb i klokken 15-16-tiden eller ta ordentlig helg.

Jeg pusser opp alle møblene i butikken eller på lageret. Det er en møysommelig jobb som jeg elsker, og jeg bruker mye tid på å sette møbler og gjenstander i stand. Tar du turen til meg kan du drømme deg bort blant gammelt fantastisk håndverk, som småmøbler i teak, kommoder og LP-plater med gode artister.

Dette er oss
Jeg håper at du får oppleve å handle noe som er autentisk og ekte – uavhengig av trender og moter. At du finner en skatt som har sjel og en betydning.