Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Restaurant Bravo

Huset som er restaurert fra grunnen er godt synlig med sin gule farge, på hjørnet mellom Pedersgata og Brattebergsgaten. Når du kommer inn blir du møtt av de unge og meget kompetente eierne Rakel Helgheim og Daniel Vigdel Hansen. Fra et åpent lite kjøkken serveres det både lunsj og middag.

De har innredet lokalet selv, og valgt å vise noen av den originale panelene på veggene og pyntet med personlige gjenstander. Lokalene har en lun og nesten hjemmekoselig stemning med behagelige farger som gjør det lett å føle seg avslappet og komfortabel.

Team Bravo, Rakel, Einar og Daniel

Restaurant Bravo hadde bare vært i drift i et halvt å da en representant fra Michelin Guide gjestet restauranten for å spise lunsj. Det medførte en flott omtale og anbefaling i guiden.

Menyen består av en á la carte meny med enkle småretter og snacks. Råvarene de bruker er påvirket av sesong og byttes jevnlig ut. Vinliste med naturviner finner du og på menyen, til en overkommelig pris.

Her ser du den nydelig presentere pastinakk, solsikkekjerner og guasacara toppet med blomster. Fantastiske smaker og så lekkert presentert at tennene løper i vann av bare synet

Her kan du nyte måltider gjennom hele dager fra lunsj til middag. For åpningstider og reservasjon av bord se hjemmesiden (link under).

Restaurant BravoSe hjemmeside
Pedersgata 71Tlf. 920 70 337