Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Bli sprek og høstfin hos Studio Wellness

Sjekk ut høstens kampanjetilbud!

Vi lader opp til høsten og har nå startet opp treningsprogrammet for fullt, forteller eier, daglig leder og personlig trener Hanne Torp Austvoll. Nå har vi kampanjepriser på flere av våre tilbud, så benytt anledningen i September!

Hos oss legger vi vekt på treningsglede og våre kunder melder tilbake at det setter pris på en mer privat og avslappet atmosfære som de får her. Du blir både sett og hørt når du trenere her, og så blir det te og tattel etterpå, sier hun med et stor smil.

Du finner elles et bredt tilbud ut over personlig trening i det koselige huset til Studio Wellness i Pedersgata 60. Her kan du trene både yoga og Krav Maga, få kostholdsveiledning, massasje, vitamin- og mineralterapi og ulike former for skjønnhetsbehandlinger samt manikyr og pedikyr.

Se hele tilbudsmenyen på www.studiowellness.no

Personlig trening

Trenger du hjelp med å komme i gang med treningen din?  Ta kontakt og se hele treningsmenyen på www.studiowellness.no

Flyt deg til bedre helse

Prøv en flytetankbehandling hos Studio Wellness.

Høsten er også tiden for å gå litt i seg selv, roe ned og lade batteriene. Har du ennå ikke testet flytetank? Bli vektløs, stress ned, bedre søvnen, få myk hud, reduser smerter ved flytende velvære. Book din flyt på www.studiowellness.no

KAMPANJEPRIS SEPTEMBER: 2 flyt kr 1600,-

Få mer glød og bedre sirkulasjonen

I september KAMPANJE på Gua Sha behandling for hele kroppen med Massør & Friskvernskonsulent, Fride.

Dette er en tradisjonell kinesisk massasjeteknikk. Med denne metoden benytter man et redskap for å stimulere både blodsirkulasjonen og lymfesirkulasjonen i huden slik at hudens generelle helse forbedres. Ved å øke blodsirkulasjonen får hudcellene næring og holder seg sunne.

Vil du ha sirkulasjon, da bør du teste denne behandlingen:

KAMPANJEPRIS 50 min kropp kr 1080,-

KAMPANJEPRIS 20 min ansikt 360,-

Tren selvforsvar

Krav Maga er et type selvforsvar som bygger på dine naturlige reaksjoner i en selvforsvarssituasjon. Effektiv trening med kombinasjon av teknikk, styrke, utholdenhet og eksplosivitet. Det er en blanding av velprøvde kampsporter og kampteknikker, kombinert i en logisk, praktisk og effektiv rekkefølge.

Benjamin har mange års erfaring og har jobbet som bodyguard. Han har brukt mye tid på å designe og utvikle klasser, og treningsøvelser som kan presse deg til et nytt nivå av vekst. Nysgjerrig på å vite mer?Les mer om det her @krav_maga_stavanger

Tidspunkt: Mandager kl. 20.00 og tirsdager klokka 18.00

Med deg på time via app

Har du skader og vondter?

Studio Wellness sin Osteopat, Jan Petter Fredriksen hjelper deg gjerne med plager og skader du har. Han har en årrekke lang erfaring med behandling av vondter og skader, og er nærmest som et leksikon i forhold til anatomi og å se helheten i oss mennesker.

Book en GRATIS konsultasjon hos han nå i september:

Tlf.  902 67 815 eller på e-post: jan.petter.fredriksen@dabb.no

Neglestell og permanent make up

Justyna Wojtczak har 20 års erfaring fra skjønnhetsbransjen og er sertifisert permanent makup-artist (linergist) og negledesigner. De siste årene har jeg engasjert meg enda mer i permanent makeup og dette er noe jeg virkelig liker å jobbe med, sier Justyna. Jeg har ulike sertifiseringer innen skjønnhetsbransjen fra akademier i blant annet byer som Warszawa, Paris og Amsterdam.

Sjekk ut disse sidene for booking og for mer info:
https://beautystavanger.onlinebooq.net/

Epost: unique.beautyclinic@outlook.com

Facebook: https://www.facebook.com/UniqueBeautyClinic60/

Instagram:
@unique.beautyclinic_stavanger