Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

An Nam har gjenåpnet etter ferien

An Nam, Stavangers første vietnamesiske restaurant finner du i Pedersgata 33. Her serveres det både moderne og tradisjonell mat – alt med med base i det vietnamesiske kjøkken og fokus på autentiske smaker.

This image has an empty alt attribute; its file name is An-Nam-personale_2-1-1024x627.jpg

Nå er den dyktige gjengen tilbake fra ferie, fulle av inspirasjon og ladede batterier. De ønsker gamle og nye gjester velkommen til en smaksrik opplevelse!

Ut å spise denne uka?

Restauranten som åpnet i 2022 feiret sitt første år i april, og ble med sine smaksrike vietnamesiske retter på kort tid et svært populært spisested for både de matglade i Stavanger og turister. Lokalet er som regel ganske velfylt, så vi nevner det med det samme – skal du ut med venner kan det lønne seg å booke bord.

Unike smaksopplevelser

En middag på An Nam skal være som en reise gjennom Vietnam, fra rismarkene i nord til havnene i sør. Konseptet er utviklet med fokus på unike smaksopplevelser. Umamirikt og lett, men samtidig komplekst og tidkrevende å tilberede. Krydder og urter fra Østens kombineres elegant med kortreiste, råvarer fra Norge. Her serveres mat tilberedt med kjærlighet og lidenskap for det ekte og autentiske. Og smaken, ja, den må bare oppleves!

Har du lyst til å prøve litt av hvert fra menyen kan smårettene være et godt valg. De er perfekte å dele over en hyggelig samtale, og de kompetente servitørene hjelper deg gjerne med å sette sammen et godt utvalg av retter. Duftende kullgrill, dampende kraft og flammende wok sender liflige dufter fra kjøkkenet og tankene våre til ferieopplevelser i Østen. Det blir ikke mer autentisk!

Hvis du må vente litt på bordet ditt eller bare har lyst på en drink og en smårett før byturen kan vi anbefale en tur innom den lille cocktailbaren som også finnes i restauranten.

PS! An Nam har også tilbud om take away