Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

Alt hva magen behager

Frokost, lunsj, middag eller ta med mat på farten? Enten du er “fem på halv sulten”, og bare må ha mat nesten med det samme eller har et vel planlagt besøk i tankene og noe å feire, så finner du det i Pedersgata. Her er en liten guide til godt å spise.

NB! Vær obs på restaurantenes åpningstider og at enkelte av dem holder stengt på mandager.

Jacob´s brød & kafé

Frokost eller lunsj?

En kaffe og en sandwich til å ta med i hånda eller godt brød til lunsj? Jakob´s brød er et debio-godkjent bakeriutsalg med økologiske varer. Alt lages på de beste råvarer. Prøv også deres salater og supper. De har også supergod pesto og hummus som du kan kjøpe med hjem, samt et godt utvalg av juicer og drikker som eks. Kombucha.Vi anbefaler også å smake en nybakt frøsnapper til kaffen. Mmm…

AdresseÅpningstider
Pedersgata 39Se hjemmeside

Cou Cou Nectar

Cou Cou Nectar er stedet for deg som elsker salat, deilige smoothies, friskepressede juicer, sunne supper, og chia-grøt. Alt som serveres er plantebasert superfood og laget fra bunnen på stedet. Du finner også et utvalg varer du kan kjøpe med deg hjem som tørket lokalprodusert sopp, diverse økologiske drikker, kokosvann m.m.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 46Se Instagram

Lunsj – middag – eller take away

Mano Pizza

Fysen på et pizzastykke?

Hos Mano Pizza kan du som navnet antyder bare kjøpe et pizzastykke eller du spise den i metervis sammen med venner, kjæresten eller familien, og alle kan få den toppingen de liker på sin del. Du kan selvsagt også bestille med hjem om du vil eller få den levert.

Adresse Åpningstider
Pedersgata 7Se hjemmeside

Panzanella Pizza

Autentisk italiensk

Panzanella Pizza serverer den ekte pizzaen med de gode bunnene og ulike toppinger der noen er fast på menyen, mens andre variere etter sesong. Du blir uansett ikke skuffet over noe annet enn at de ikke har sitteplasser, men pytt – pizzaen smaker like godt hjemme. Foreløpig kan du ergo kun bestille take away her eller få den levert hjem.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 55Se hjemmeside

Hekkan Burger

Frelst på skikkelige burgere?

Byens beste burgere mener mange at du finner hos Hekkan Burger. Stedet er like populært blant småbarnsfamilier som hos kompiser som når kolleger og venner skal ut sammen. Og sist, men ikke minst til en sen lunsj. Topp service og god stemning! Du kan selvsagt også bestille take away eller hjemlevering.

Adresse Åpningstider
Pedersgata 8Se hjemmeside

Yips dumplings & digg

Hekta på asiatiske smaker?

Et bredt utvalg av fra det asiatiske kjøkken, gjerne med en egen twist på det hele får du hos Yips Dumplings & Digg, en av gatas aller mest populære spisesteder, enten man er 2 eller 20 som skal ut sammen. Deres berømte baos anbefales og dumplingsene er selvsagt også digg! Her får du også takeaway og hjemlevering.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 11Se hjemmeside

An Nam restaurant

Vietnamesiske favoritter

finner du hos An Nam som er det opprinnelige navnet på Vitenam (før 1920). Her brukes krydder og urter fra Østens tropiske omgivelser i kombinasjon med kortreiste råvarer fra Norge, og du får servert tradisjonell og moderne mat med grunnlag i det vietnamesiske kjøkkenet. Massevis av nydelige smaker som må oppleves! Du kan også bestille take away eller få maten levert hjem.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 31Se hjemmeside

Istanbul Pizza & Kebab

Istanbul Pizza & Kebab serverer mat inspirert av det tyrkiske og italienske kjøkkenet. Alt lages fra bunnen etter tradisjonsrike oppskrifter. De byr på pizza, kebab og flere andre tyrkiske retter i tillegg til mer tradisjonell fast food. Istanbul tilbyr rask levering via Wolt, Foodora og deres eget online takeaway system.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 20Se hjemmeside

Meze restaurant

Perfekt til å dele med flere

Småretter med autentiske, klassiske smaker fra Middelhavslandene og Midtøsten er spesialiteten til restaurant Meze. Med en eklektisk meny og et godt utvalg av viner, finner Mezé en måte å feire hvert øyeblikk på. Meze har også tilbud om både takeaway som er perfekt til din egen tapaskveld, og catering til bedrifter og større selskaper. Kanskje noe å tenke på neste gang det er noe å feire på jobben?

AdresseÅpningstider
Pedersgata 24Se hjemmeside

Zouk restaurant

Zouq, pakistansk restaurant åpnet i 2014 og har siden vunnet prisen som BYAS beste Takeaway hele tre ganger. Her får du en rikholdig meny som består av pakistansk mat i mange varianter, alt fra småretter til vegetar og grillmat. Fra sitteplassen i restauranten kan man beskue tilberedningen av maten, som skjer over hissige flammer ved grillstasjonen eller i en av de store ovnene. De tilbyr også catering og selskapslokaler.

AdresseÅpningstider
Pedersgata 4Se hjemmeside

Fine dining omtalt i Michelin Guide

Restaurant Bravo

Restaurant Bravo som kan anbefales til både en bedre lunsj som til middag er et av de yngste skuddene på stammen i Pedersgata. Rettene som serveres framstår som både jordnære og luksuriøs på samme tid. Eierne Rakel Helgheim og Daniel Vigdel Hansen fikk ideen om å starte egen restaurant da de ble permittert under koronapandemien, og kun et halvt år etter oppstarten i 2022 fikk de hederlig omtale i Michelin guiden.

AdresseBooking
Pedersgata 71Se hjemmeside

Restaurant K2

Restaurant K2 ⭐

Dette er en sjarmerende og personlig drevet stjerne restaurant med fokus på bærekraft i alt de gjør og bruk av de beste råvarene fra nærområdet. Restaurant K2 ble tildelt sin første Michelin-stjerne i juni 2023, og dette kun tre år etter at de unge eierne, Elisabeth Kress og Ola Klepp åpnet restauranten. På K2 legger de også stor vekt på bærekraft i alt de gjør, og de fikk for dette også tildelt den grønne bærekraftstjerna fra Michelin under prisutdelingen i Turku, i Finland.

AdresseBooking
Pedersgata 69Se hjemmeside

Sabi Omakase

Sabi Omakase ⭐

Jubelen stod i taket da sushikokken Roger Asakil Joya i 2017 fikk en stjerne i den prestisjefylte Michelin-guiden. Stjernen er fremdeles i god behold i 2023. Før dette, i oktober 2016, rangerte The White Guide Sabi Omakase som nr. 26 på listen over de beste restaurantene i Norden. Her er det plass til 10 gjester rundt bardisken mens Roger Asakil Joya lager sushi i rasende fart. Reserver bord!

AdresseBooking
Pedersgata 38Se hjemmeside

Restaurant Bellies

Bellies meny er sesongbasert og maten lages utelukkende av råvarer fra planteriket og så mye som mulig kjøpes inn fra lokale bønder.

Det er stort fokus på kortreist og bærekraftig. I tillegg til å bruke sesongens råvarer tilpasser de også menyen til årstidene og hva som er tilgjengelig. Bellies holder forresten åpent til lunsj på lørdager. Gå til enden av Pedersgata og drei til venstre så ser du restauranten.

AdresseBooking
Støperigata 6Se hjemmeside

Sulten på det søte?

Sidd´Is gelato

Når dessertmagen er den som piper høyest vil vi foreslå en tur innom Sidd´IS for å smake på byens, ja – kanskje landets aller beste gelato. Sidd´Is sin gelato lages av kun de beste råvarer uten kunstige fargestoff, kunstige smakstilsetninger eller pulverblandinger. Smak en gelato etter smak og du vil garantert ha lyst på mer! Nammm ….

AdresseÅpningstider
Pedersgata 46Se hjemmeside

Kaker til alle anledninger

Sandi Cakes

Så snart du trer inn i Sandis søte verden ser du at dette er noehelt spesielt. Kakene og dessertene ser nemlig mest ut som kunstverk, og de er blitt like yndete fotoobjekter som de er å spise. Har du en spesiell feiring, barnebursdag eller pluselig bare lysten på en lekker kake og en kopp kaffe tar du turen til dette bittelille konditoriet. Sandi serverer også forfriskende iskaffe på varme dager. Mmm …

Adresseåpningstider
Pedersgata 42Se hjemmeside

Plutselig sulten? Sjekk vår take away oversikt:

Sulten igjen? Da er det greit å trylle frem takeaway linken med forskjellige spisesteder i Pedersgata Tips: Legg linken til som snarvei på Hjem-skjermen til din iPhone eller Android.