Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

28.10.23 Morten Fiskå på Martinique

Morten Fiskå har gitt ut sin debutplate. Dette er mørk viserock med egenskrevne norske tekster. Egon Holstad uttalte at den første singelen, Håve mitt, hadde Rain Dogs feeling over seg, og at det låt fantastisk!

Leif Tore Lindø mente vi hadde en lokal TOM WAITS på våre hender. Fiskå er bedre kjent som vokalist i THE BRIGADE, Stonefish Brigade, Pumping Flamingo, Stahlwerk og Christmas for Cowboys. Han tar et dypdykk i menneskenes indre sjeleverden. Tekstene er pakket inn i ærlige sonderinger om livets skyggesider som de fleste vil kjenne igjen. Tom Skjeklesæther uttalte så finurlig i en anmeldelse…Fiskå med sin malmfulle stemme går både Cave og Høyem i næringen.  

Tidvis skal vi dypt ned i registeret, men noen lyspunkter finnes det, selv om inspirasjonskilder som Lanegan, Waits og Cash lurer i mørket. Platen har sitt utspring i et teaterstykke med samme navn som ble skrevet av Fiskå. Denne er produsert sammen med Dag Sindre Vagle. Med seg i bandet har Fiskå flotte folk som : Evind Hodne, Arne Andersen, Dag Vagle m.fl.

Martinique bar 

Lørdag 28/10 21:00 – 22:30