Meld deg på nyhetsbrevet og få med deg hva som skjer i Pedersgata

09.09.2023: Dobbeltgjenger + Poor Bambi + eie på Martinique

Dobbeltgjenger er et alternativt rockeband fra Bergen, bestående av medlemmer fra blant annet Major Parkinson, Hedda Mae og Wardruna. Musikken deres er like mørk som den er fargerik og like dansende som den er rebelsk. Med et eksplosivt og sagnomsust liveshow setter Dobbeltgjenger ned en glitrende høyhælt sko som en frisk kraft i rockesjangeren

Eie: Støyete instrumentering, fuzzy vokal og en særegen scene tilstedeværelse. eie har brukt det siste året til å utforske en sound hen alltid har hatt i seg. gjennom musikken ønsker hen å trekke fram det såre i det råe, det vakre i det stygge og det glitrende i mørket. Fra vakre harmonier til slampoesi og støyimprovisasjon. eie utforsker kontrastene, både musikalsk og lyrisk. låtene beskriver destruktive relasjoner og ukritisk idealisering av autoriteter.

Poor Bambi: Attitude, spontanitet og dynamikk er noen av ordene som oppsummerer Poor Bambi. Med rock som grunnbase smelter trioen sammen en stor spennvidde av sjangere og inspirasjoner.

Poor Bambi gir deg trøkk fra a til å, men toucher innom hele følelsesregisteret ditt på veien. Resultatet er et live show som “bare må oppleves”.

Lørdag 9. september kl. 21.00-23.00. Hos Martinique på Nytorget 12.

Vanlig billett 250,- Student kr 150,-